RING OSS - 021-372 46 37

Körplåtar Västerås

RING OSS - 021-372 46 37

Körplåtar

Vi har körplåtar i Västerås för byggarbetsplatser, grävarbeten och för uppställning av tunga fordon. Kontakta oss för körplåtar i Västerås.

Våra körplåtar i Västerås klarar tuffa miljöer, oavsett om det är till en stor byggarbetsplats eller en dikesgrävning i ett bostadsområde.

Körplåtar i Västerås 

Våra körplåtar i Västerås har många olika användningsområden. De används främst vid olika typer av markentreprenader men också vid schaktarbeten. Våra körplåtar i Västerås är också utmärkta att använda vid uppställning av tunga maskiner. 

Vi både säljer och hyr ut körplåtar i Västerås – allt för att underlätta för ert företag. Vi vänder oss även till kunder i Arboga, Fagersta, Hallstahammar, Kungsör, Köping, Norberg, Sala, Skinnskatteberg, Surahammar och Uppsala.

Våra olika körplåtar i Västerås:

  • 2000 x 4000 x 30 mm
  • 2000 x 5000 x 30 mm
  • 2000 x 6000 x 30 mm 

Samtliga körplåtar i Västerås har lyftöglor som är centralt utplacerade för att underlätta hanteringen på arbetsplatsen.  

Service av körplåtar

Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga service.

  • Om ni behöver hjälp med att frakta era körplåtar i Västerås till er byggarbetsplats så löser vi det. Vi kan leverera våra körplåtar till er.
  • Är ni i behov av körplåtar utanför Västerås, i någon av de övriga kommunderna i Västmanland? Vi hjälper er med körplåtar i Västerås, Arboga, Fagersta, Hallstahammar, Kungsör, Köping, Norberg, Sala, Skinnskatteberg, Surahammar och Uppsala.

Kontakta oss för att boka våra körplåtar i Västerås!

Vi har olika dimensioner på våra körplåtar i Västerås. Hör av dig, vi skräddarsyr körplåtar i Västerås åt er.